Web Design

De ce este important Web Design-ul?
Accesarea website-ului reprezintă primul contact cu brandul business-ului. Prima impresie a clienților în ceea ce privește brand-ul afacerii tale este influențată în mod semnificativ de aspectul site-ului, de design-ul și ușurința cu care poate fi accesat.
Un site modern și interactiv, cu un design atractiv, capabil să inspire, poate impresiona în doar câteva secunde orice persoană care îl accesează și o poate determina să navigheze în continuare pe site și chiar să revină. Este foarte important ca arhitectura paginii web să atragă priviri și să trezească interesul. Așadar, fii sigur că oferi clienților ceea ce își doresc să vadă.

site-de-prezentare
magazin-online
 

Cum te putem ajuta?


Noi venim în întâmpinarea clienților noștri cu site-uri receptive și user-friendly. Ne asigurăm că site-ul va funcționa corect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat și că va oferi o experiență plăcută utilizatorilor.

Vezi aici care sunt elementele cheie care contribuie la obținerea succesului în mediul online.


Design responsive.

Proiectăm site-uri care se vor adapta la fiecare dispozitiv de pe care va fi accesat, indiferent de dimensiunea și rezoluția ecranului.

Performanță.
Pagina web va fi optimizată astfel încât să poată fi accesată și de utilizatorii care nu dispun de o viteză foarte mare de internet pe mobil.

Copy de calitate.

Conținutul text este în totalitate optimizat pentru motoarele de căutare, dar principalul scop al acestuia este să fie util și să se potrivească stilului preferat de grupul țintă.

Usability.

Este important ca site-ul să fie ușor de navigat și să depășească așteptările clienților din target în ceea ce privește experiența pe platformă.


Dăm valoare afacerii tale prin servicii personalizate de Web Design

Așadar, serviciul de webdesign este extrem de important, întrucât conferă identitate afacerii tale, captează atenția vizitatorilor, îi atrage în număr cât mai mare și influențează creșterea vânzărilor. La INTUITIV folosim cele mai performante tehnologii și garantăm un produs final de cea mai buna calitate, un design unic și atractiv, precum și funcționalități extinse.


Contactează-ne acum și hai să dezvoltăm împreună imaginea afacerii tale în cel mai profesionist mod posibil.