Dezvoltăm site-uri de prezentare 100% personalizate.

Funcționalitate și stil

Brandul tău, identitatea ta


Un webdesgin atractiv și dinamic comunică o poveste la fiecare click. Experiența pe care o vei oferi vizitatorilor afacerii tale este influențată în mod semnificativ de modul în care site-ul este proiectat, măsura în care acesta poate capta atenția, cât și ușurința cu care utilizatorii pot naviga pe site-ul tău. Toate aceste elemente vor face diferența atunci când vom analiza statistica de vizitatori ai website-ului, potențialii clienți și numărul de conversii.
La Intuitiv Digital dezvoltăm concepte de comunicare în mediul digital și creăm design și conținut de calitate pentru website-ul oricărui tip de afacere, indiferent de specificul acesteia.


Ce reprezintă un site de prezentare?


Un site de prezentare este o unealtă esențială și vitală de promovare în mediul digital, ce are rolul de a contura identitatea unei afaceri. Acesta oferă informațiile cele mai importante despre business-ul respectiv și pune la dispoziție detalii despre serviciile sau produsele puse la dispoziție cliențior. Site-ul de prezentare este cartea de vizită a business-ului în mediul online și, prin urmare, necesită o atenție deosebită la realizare. Este foarte important ca acesta să formeze o primă impresie pozitivă și să sporească vizibilitatea către clienți.

Când trebuie să-ți creezi un site de prezentare?


Odată ce ai decis să îți creezi prezența în mediul online și să lași vizibilitate clienților către produsele sau serviciile tale. Indiferent dacă ți-ai stabilit sau nu un plan sau o strategie de conținut, poți începe chiar astăzi să îți pui într-o lumină excelentă afacerea și să o dezvolți.

Care sunt pașii de dezvoltare a unui site de prezentare?


Discutăm despre nevoile și cerințele tale. Realizăm împreună un brief adaptat scopului și obiectivelor pe care dorești să le atingi și îndeplinești cu noul site.


Creăm conțiutul pentru website-ul tău. Ceea ce va face diferența dintre un site de prezentare eficient și unul mai puțin eficient este strategia de conținut implementată, precum și arhitectura informațiilor. Textul creat va reflecta povestea business-ului tău și va oferi informații utile vizitatorilor. Nu vor lipsi secțiunile de call-to-action care vor genera conversii.


Realizăm conceptul grafic, etapa noastră preferată din procesul de webdesign. Grafica și aspectul vizual trebuie să fie la fel de atractive precum conținutul. Ne asigurăm că linia grafică a website-ului permite formarea unei percepții mentale concrete asupra conținutului. O simplă vizualizare trebuie să creee un parcurs coerent și ușor de urmărit.


Adaptarea website-ului pentru toate rezoluțiile și dispozitivele mobile. Un website adaptabil și user-friendly va oferi cu siguranță o experiență plăcută online.

Ce beneficii îmi va aduce un site de prezentare?

Un website profesionist este creat atât în jurul obiectivelor de marketing, cât și a obiectivelor operaționale.

Obiective de marketing:


Generarea oportunităților de afaceri;
Creșterea vânzărilor de produse/ servicii;
Sporirea notorietiții brandului;
Fidelizarea clienților.

Obiective operaționale:


Reducerea costurilor operaționale;
Oferirea unei soluții pentru o anumită problemă;
Automatizarea proceselor de business.