De ce sunt importante serviciile de Copywriting pentru afacerea ta?


Trăim într-o eră digitală, în care textul este cel mai eficient și profitabil agent de vânzări. Conținutul creat în mediul online circulă 24/7 și ajunge acolo unde dvs. nu puteți. Acesta are puterea de a da voce afacerii dvs. și a mări șansele de câștig, așadar este foarte important să fie realizat de adevărați profesioniști, cât mai ușor de înțeles și corect din punct de vedere gramatical.

INTUITIV digital vă oferă conținut de calitate, advertoriale și optimizare SEO. Noi dispunem de capacitatea de a crea un articol convingător și puternic, care inspiră, comunică idei, și nu în cele din urmă, care determină acțiunea.


Avantaje copywriting


Conținut ce va spori reputația business-ului;


Continut care inspiră și determină acțiunea;


Textele scrise eficient vor genera un număr mai mare de clienți.

Care este diferența dintre serviciile de copywriting și content writing?


Serviciile de copywriting includ, de obicei, realizarea textelor de vanzare sau publicitate (ex: texte pentru site, spoturi, sloganuri, bannere, broșuri) și implică un proces creativ laborios. Copywriterii concep conținut publicitar cu scopul de a stimula vânzarea.

Spre deosebire de copywriting, serviciile de content writing se referă la crearea de conținut bogat (articole, postări pe blog, postări în Social Media, newsletter), pe o perioada de lungă durată. Content writing-ul se bazează foarte mult pe cercetare, iar textul realizat trebuie să fie optimizat pentru motoarele de căutare și să conțină cuvinte cheie esențiale.

Îți dorești un conținut de calitate pentru proiectul tău?