PROMOVARE SOCIAL MEDIA.

De ce este importantă promovarea în Social Media?


În contextul în care Social Media a ajuns leader în comunicarea globală, prezența pe rețelele de socializare este absolut necesară pentru a comunica eficient cu publicul țintă. Oamenii sunt din ce în ce mai ancorați în mediul online, locul în care gravitează informații din orice colț al lumii.

La INTUITIV digital realizăm campanii online și administrăm conturi pe rețelele de socializare pentru a crește vizibilitatea și a spori veniturile clienților. Fie că optați să vă axați pe o singură rețea socială, fie că aveți de gând să vă indreptați resursele către mai multe rețele relevante, noi suntem gata de a veni în întâmpinarea dvs cu sfaturi precise și un plan de acțiune orientat către rezultate rapide. Te ajutăm să construiești relații cu clienții pe cele mai mari platforme de Social Media, de la Facebook, Instagram, Youtube, până la Pinterest și LinkedIn.


Ce beneficii va aduce o prezență solidă în Social Media afacerii dvs?


Crearea unei comunități active de urmăritori ai brandului, ce pot aprecia și distribui conținut;


Interacționarea cu persoane interesate de produsele oferite și creșterea numărului de clienți noi;


Targetare precisă și corect analizată a potențialilor clienți, precum și cunoașterea nevoilor lor;


Promovarea business-ului într-un mod original;


Obținerea unor rezultate vizibile și măsurabile pentru campanii;


Consolidarea reputației și evidențierea valorilor companiei.

Care sunt pașii procesului de marketing pe relețelele de socializare?


Etapa de analiză și strategie.
Discutăm despre afacerea ta, o înțelegem și setăm obiective clare pe rețelele de socializare. Identificăm audiența pentru a putea comunica eficient și audităm concurența și campaniile deja existente. Realizăm strategia de Social Media, alegem cele mai potrivite canale sociale și stabilim criteriile de performanță.


Etapa de implementare și raportare.
Implementăm strategia de comunicare și administrăm constant paginile online, adăugând conținut și interacționând cu comunitatea. Realizăm campanii eficiente de Facebook Ads și trimitem lunar rapoarte de activitate, analizând indicatorii de performanță urmăriți.

Vrei să afli cum poți obține mai mult trafic targetat pentru afacerea ta?