OPTIMIZARE
SEO

Sau drumul catre prima pagina

De ce ai nevoie de optimizare SEO?


TVrei ca afacerea ta să apară între primele rezultate din Google și Facebook? La INTUITIV îți oferim exact ceea ce ai nevoie pentru că noi știm cum să îți propulsăm site-ul în topul pozițiilor în motoarele de căutare.
SEO (Search Engine Optimization) reprezintă procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site. Pentru a crește traficul pe site este esențial să existe atât un conținut relevant de text și grafică, cât și cuvinte cheie care să genereze conversii.

Care este diferența dintre serviciile SEO și campaniile PPC (pay-per-click)?
Costul optimizării SEO este mult mai redus decât cel al campaniilor PPC, unde practic plătești pentru fiecare click al utilizatorilor.

Cât costă serviciile SEO?
Nu avem un preț fix, acesta depinzând de volumul necesar de muncă pentru realizarea obiectivelor.

Ce este optimizarea On page?
Este partea esențială a procesului de optimizare SEO și se referă la: optimizarea title-urilor, optimizarea cuvintelor cheie, optimizarea link-urilor interne, optimizarea imaginilor și optimizarea vitezei de încărcare.

Ce este optimizarea Off page?
Este optimizarea externă a site-ului realizată prin: Link-uri externe, Social Media, publicitate online.

În ce constă optimizarea SEO?

Noi realizăm acest proces de optimizare în 3 pași esențiali:

a)Discutăm despre afacerea clientului, îi înțelegem obiectivele și realizăm cea mai bună strategie de optimizare SEO. Transferul de informații despre activitatea și produsele oferite este o etapă esențială pentru a putea avea rezultate optime.
b)Realizăm auditul asupra site-ului clientului, analizând elemente precum: conținut, elemente de design, arhitectura și structura site-ului.
c)Stabilim planul de optimizare: definim strategia de cuvinte cheie reprezentative, analizăm concurența și anticipăm potențialul de poziționare. Monitorizăm și îmbunătățim constant.