Dezvoltăm magazine online pentru succesul afacerii tale.

Design și performanță

Brandul tău, identitatea ta


În ultimii ani comerțul electronic a cunoscut o creștere spectaculoasă. Din ce în ce mai multe business-uri fac trecerea la mediul online, înțelegând faptul că simpla prezență în mediul offline este insuficientă pentru a-și putea păstra poziția și a ieși în evidență în fața concurenței. Posibilitatea de a vinde produsele sau serviciile online scutește o mare parte din oameni de timpul pierdut la cozile interminabile de la casele de marcat. Realizarea unui magazin online profesionist este extrem de importantă, întrucât acesta poate influența în mod semnificativ creșterea vânzărilor, precum și gradul de încredere într-un brand.
La Intuitiv digital oferim soluții eficiente de eCommerce ce combină un design modern și atrăgător cu tehnologia de ultima oră. Vă ajutăm să ieșiți în evidență în fața concurenței și utilizăm cele mai performante platforme în crearea magazinelor online.


Ce este un magazin online?


Un magazin online, cunoscut și sub denumirea de magazin virtual, reprezintă un website de comerț electronic folosit cu scopul de a prezenta și a vinde produse și servicii clienților sau partenerilor. De cele mai multe ori, magazinul online este o platformă pe care pot fi adăugate produsele disponibile și funcționează pe baza unui coș de cumpărături virtual pentru lansarea unei comenzi.

Avantajele de a avea un magazin online:


Costuri mai mici. Deschiderea unui magazin online este mai puțin costisitoare decât a unui magazin fizic, offline deoarece nu vor mai exista cheltuieli pentru chirii, vitrine, depozit.


Accesibilitate. Un magazin online poate atrage un număr nelimitat de clienți ce pot achiziționa produsele disponibile, indiferent de orașul în care acesta se află. Barierele temporale și spațiale sunt eliminate.


Comunicare ușoară cu clienții. Comunicarea cu clienții este ușor de realizat deoarece există numeroase rețele de socializare pe care pot fi distribuite produsele magazinului online.


Disponibilitate la orice oră. Clienții pot achiziționa produse la orice oră din zi sau din noapte, fără a exista un progam de funcționare al magazinului online.


Posibilitatea de monitorizare a traficului. Există diverse metode de monitorizare a traficului care permit cunoașterea potențialilor clienți și dezvoltarea continuă a unor strategii de atragere a acestora.

Care sunt etapele de creare a unui magazin online?


Documentarea proiectului și stabilirea structurii. Stabilim împreună care sunt pașii proiectului și conținutul dorit pentru magazinul tău, în funcție de piața în care activezi.


Realizarea design-ului. Realizăm un design modern și plăcut, care va garanta oferirea unei experiențe plăcute pentru clienți. Adaptăm site-ul pentru dispozitive mobile.


Introducerea conținutului. Îți împărtășim modalitățile prin care îți poți crește numărul de conversii. Site-ul va fi ușor de administrat și actualizat.


Feedback & modificări. Ținem cont de feedback-ul oferit de tine, modificăm și îmbunătățim.


Optimizarea. Atragem vizitatori și creștem popularitatea magazinului online prin servicii de optimizare SEO, conform cerințelor Google.

Oferă-le clienților tăi o modalitate comodă și modernă de a-ți achiziționa produsele.