SERVICII

Cum te putem ajuta?


Noi venim în întâmpinarea clienților noștri cu site-uri receptive și user-friendly. Ne asigurăm că site-ul va funcționa corect indiferent de dispozitivul de pe care este accesat și că va oferi o experiență plăcută utilizatorilor.

OPTIMIZARE SEO.

Platforma ta are nevoie de o coloana vertebrala pentru a se sustine pe termen lung. Acest lucru poate fi realizat doar prin tehnici de SEO. Daca vrei sa afli mai multe,citeste in continuare!

CAMPANII GOOGLE ADS

Google Ads este o platforma de publicitate folosita pnetru a atrage potentiali clienti catre afacerea dvs. Aceasta platforma functioneaza pe un sistem PPC, adica veti plati doar atunci cand cineva acceseaza anuntul dvs.

WEB DESIGN.

Proiectăm site-uri care se vor adapta la fiecare dispozitiv de pe care va fi accesat, indiferent de dimensiunea și rezoluția ecranului.

PROMOVARE SOCIAL MEDIA.

Dacă nu era evident pentru toată lumea, rețelele sociale au ajuns sa ocupe un loc important in vietile noastre. Spre exemplu, Facebook este peste tot si asta nu se va schimba prea curand. Afla cum poti folosi asta in avantajul afacerii tale si cum poti pastra o legatura stransa cu cei mai fideli consumatori

BRANDING ȘI CREAȚIE GRAFICĂ/ DESIGN GRAFIC.

Dacă ai o idee pe care nu reusesti sa o comunici intr-o forma vizuala, ai ajuns in locul potrivit. Te putem ajuta sa ramai pe retina consumatorilor

SERVICII COPYWRITING

Instigăm la acțiune doar prin cuvinte.

REALIZARE SITE DE PREZENTARE.
Daca site-ul afacerii pe care o gestionezi nu are un design scalabil, ratezi nenumarate ocazii de a ajunge la clientii potentiali. Site-urile responsive reprezinta echipa ta de vanzari 24/7 si este nodul principal al afacerii tale.

REALIZARE MAGAZIN ONLINE.

Pentru a rezuma, comertul online este reprezentat de procesele de schimb (vanzare sau cumparare) realizate prin intermediul internetului. Pentru a facilita aceste procese, platforma ta trebuie sa respecte ultimele standarde impuse de industrie.


Dăm valoare afacerii tale prin servicii personalizate de Marketing

Așadar, serviciile de digital sunt extrem de importante, întrucât conferă identitate afacerii tale, captează atenția vizitatorilor, îi atrage în număr cât mai mare și influențează creșterea vânzărilor. La INTUITIV folosim cele mai performante tehnologii și muncim cot la cot pentru reusita afacerii tale.


Contactează-ne acum și hai să dezvoltăm împreună imaginea afacerii tale în cel mai profesionist mod posibil.