Ce ne
motiveaza

Despre noi

OUR BRAND STORY


Povestea intuitiv.ro a început în urma unei discuții la cafea, unde am pus pe masă idei, valori și pasiuni comune. Am locuit pentru o perioadă bună de timp în țări diferite, împrăștiați fiind prin București și Amsterdam, însă, odată ajunși acasă, am realizat că împărtășim aceeași viziune – să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem în zona din care provenim, respectiv zona Moldovei. Am decis să luăm responsabilitatea în propriile mâini.

Întrucât considerăm că mediul privat este speranța unui viitor mai bun, am ales să ne dedicăm dezvoltării mediului de afaceri din România.

Transparență
Comunicarea eficientă și onestă cu fiecare client este cel mai important lucru pentru noi, întrucât doar astfel putem ajunge la soluții și rezultate excepționale pentru orice provocare ne-ar apărea în cale.

Simplitate
Simplificăm lucrurile prin dezvoltarea de planuri pe termen scurt, mediu și lung și întrucât înțelegem impactul potențialelor soluții asupra întregului ecosistem al afacerii tale, atingerea obiectivelor devine doar o chestiune de timp.

Dezvoltare continuă
Nu ne oprim niciodată din a învăța și experimenta, astfel că în drumul către obiectivele setate, vom implementa cele mai noi soluții testate. Totodată, pentru a depăși orice așteptare, vom inova constant, în funcție de nevoile și preferințele clienților noștri.

Împreună aducem o diferență semnificativă.

Într-o lume aflată în continuă schimbare este foarte important să ținem pasul cu noile soluții și instrumente digitale utilizate de către cei mai importanți jucători din piață. În zilele noastre, tehnologia a devenit structura care permite funcționarea întregii lumii.

Business-urile și clienții noștri au nevoie de soluții rapide, drept urmare, ne axăm pe tot ceea ce inseamnă performantă digitală. Înțelegem care sunt nevoile clienților noștri și oferim cele mai bune strategii de dezvoltare pentru întreprinderi mici și mijlocii din România.

Combinând experiență noastră cu intuiția și creativitatea, reușim să oferim cele mai bune soluții digitale. Strategia este ceea ce ne diferențiază, întrucât gândim lucrurile pentru a crea rezultate excepționale pe termen lung.